София. В лицето на Стефан Иванов избирателите на София биха

...
София. В лицето на Стефан Иванов избирателите на София биха
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Валери Симеонов, НФСБ: В лицето на Стефан Иванов избирателите на София биха могли да намерят най-добрия представител на техните интереси и очаквания

София. В лицето на Стефан Иванов гласоподавателите на София биха могли да намерят най-хубавия представител на техните ползи и упования. Това сподели водачът на НФСБ Валери Симеонов по време на закриването на акцията на партията в София в градинката " Кристал ", съобщи кореспондент на Агенция " Фокус " . " Провеждането на заключителния протест в акцията за избори на локални органи за ръководство 2019 година се организира не инцидентно на това място, защото Стефан Стамболов е останал в спомените и в историческите документи като един от най-прямите, почтени и енергични политици, които са имали както национализъм, по този начин и храброст, която им е коствала трагичния свършек на живота. Това, което се опитваме като четвърта година като партия в Народното събрание да постановяваме е доста близо до този модел, който Стефан Стамболов е сложил още при започване на нова възродена България. опитваме се да върнем в политиката, честността, прямостта, истината. Всичко това в името на отбраната на ползите на българския народ и на българската държавност. Това се опитваме да вършим и на тези избори. В предизборната акция се опитахме да притеглим вниманието на столичани не с ефектни акции, не с викове, веене на байряци и пердашене по гърдите и шаблони, а с една спокойна и рационална тирада. Един спокоен разбор на обстановката и оферти за реализация в общинския съвет и в общината такива, каквито са в изгода и в името тъкмо отбраната на тези ползи на елементарните жители. Ние се стремим да пазиме ползите на дребния и междинния бизнес и доказателство в тази посока беше вчерашното мероприятие, извършено в Пловдив ", сподели още Симеонов. По думите му там три сдружения са се обединили с обща декларация са подкрепили НФСБ. " Не е загадка, че повече от година и половина и две години в тежки препирни и конфликти в изпълнителната власт и Народното събрание съумя да върне правото на тези три сектора да съществуват ", съобщи още Симеонов за дребния и междинния бизнес.
" Тъй като сме освобоени от всякакво тщестлавие и себелюбие, издигнахме за претендент за кмет господин Стефан Иванов, представител на придвижване Демократично деяние ", сподели Сиемонов. Той разясни, че задачата е да се покаже, че общото е по-важно от тяснопартийната персоналната риелазиация. По думите му въпреки и млад Стефан Иванов, е с богат политически опит, потвърден демократ. " Смятам, че в негово лице гласоподавателите от Община София биха могли да намерят най-хубавия представител на техните ползи и упования. Никой от останалите претенденти, дублирам дебело - никой, няма неговият политически опит, няма потвърдени на дело резултати, защото той е бил 12 години в Общинския съвет в София. Никой от останалите няма неговият позитивизъм, неговата сила. Това беше ясно видяно и установено при дебатите в телевизионните студиа при изнасянето на акцентите на останалите претенденти. Аз не съм тук да подлагам на критика останалите претенденти, а да прикани столичани да гласоподават с разсъдъка си на 27 октомври и да отделят хората на действието от останалите ", сподели още Симеонов. Той уточни, че в лицето на СТефан Иванов и на листата, с която се " нападна " Общинския съвет се предалаг хора, които ще създадат нещата и хора на делото. " Сред нашите предложеиния няма да видите нито един политик в този смисъл на думата политик, в който се построяват кариерите на водачите на останалите партии. При нас политици- калинки няма нито един ", добави още Симеонов и регистрира, че всеки идва от своята среда, със своя професионализъм и самоизградили се.
Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР