София. В градската градина на Харманли се събраха стотици местни

...
София. В градската градина на Харманли се събраха стотици местни
Коментари Харесай

Цветан Цветанов, Републиканци за България: Много е важно да направим важен и информиран избор за бъдещето на България

София. В градската градина на Харманли се събраха стотици локални хора, които поддържаха листата на Политическа партия „ Републиканци за България “ за 29 МИР-Хасково. Това оповестиха от пресцентъра на партията .
Десетки хора от Харманли споделиха проблемите си и дадоха обещание поддръжка за Цветан Цветанов, Павел Вълнев, Радостина Циркова и мощния тим на " Републиканци за България ".

„ Много е значимо да създадем значим и осведомен избор за бъдещето на България. През 2021 година правилният избор е номер 21 в интегралната бюлетина “, уверен е ръководителят на партията.

" Щастлив съм скъпи другари, да видя тази градина претъпкана с хора. Това значи, че сме победили страха. Ще реализираме победа в Харманли, тъй като нашата листа е най-младата, най-красивата и в нея са най-образованите хора “, сподели ръководителят на Политическа партия " Републиканци за България " Цветан Цветанов. Той поздрави лидера на листата Радостина Циркова, че макар блестящото обучение, което е получила в Италия, се е върнала в България и ще работи за развиването й. „ Искам да поздравя всички другари от Харманли и област Хасково за доблестта и куража. " Републиканци за България " и българският народ дружно водим борба за връщане на нормалността в страната “, посочи Цветан Цветанов. „ Ще превърнем дружно върховенството на закона. Ще унищожим бюрокрацията като създадем работещо електронно държавно управление и работещи общински администрации. Ще работим за процъфтяващи райони и разцвет на Хасковския район. Ще отстояваме нашите ограничения за опазване и поощряване на дребния, фамилния и междинния бизнес “, сподели още Цветан Цветанов.

Представители на локалния бизнес в Харманли дефинираха Павел Вълнев е процъфтяващ човек и като един от тях.
„ България не наподобява на европейска страна, тя към този момент е по-зле и от африканските републики. Нямаме конкурентна стопанска система, а комунистически капитализъм. Парите и държавните поръчки се раздават през прозореца на джипката. Заедно ще променим всичко това “, добави Павел Вълнев. Според него Борисов е изгубил борбата с пандемията, в България царува цялостен безпорядък с имунизациите и някой е задължен да поеме политическата отговорност за това. „ На първо място сме по смъртност в Европейския съюз, на последно по имунизирани. Българите не заслужаваме това. Не може повече някой да краде нашите пари и да търгува с животите на нас и околните ни “, сподели Павел Вълнев.

„ Аз в никакъв случай не съм споделяла, само че имам доста мощна прочувствена връзка с Харманли. От тук е моя вуйчо, който отдаде живота си да образова хората в Харманли. Сигурна съм, че измежду вас има доста негови възпитаници “, сподели лидерът на листата Радостина Циркова. От Харманли е регионалният координатор на партията за област Хасково Димитър Димитров, както и още доста локални хора.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР