София. Това е победа на взаимното ни доверие - нашият

...
София. Това е победа на взаимното ни доверие - нашият
Коментари Харесай

Румен Радев: Това е победа на взаимното ни доверие - нашият слоган С вас сме остава наше кредо и в бъдеще

София. Това е победа на взаимното ни доверие - нашият слоган " С вас сме " остава наше кредо и в бъдеще. Това сподели определеният за втори президентски мандат Румен Радев в изказване след края на втори тур на президентските избори, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус " .

" Ние благодарим на всички, които бяха с нас. Това е победа на взаимното ни доверие. Победа на разсъдъка и на единната ни религия и предпочитание за правда и правдивост, на солидарното ни възприятие, че дружно можем да успеем. Предстоят ни още доста и то съществени старания, само че България излиза от застоя и автокрацията на пътя на развиването, на свободата и на модернизацията. Аз съм оптимист ", сподели още Радев.

Той означи, че пропагандата е положила старания да отхвърлен хората. " България устоя този изпит за народна власт, не се поддаде на опитите да се посее етническо разделяне. Много значимо съгласно мен. Мога да заявя, че разсъдъкът и родолюбието надвиха на апатията и лъжата ", сподели още Румен Радев.

Избраната за втори мандат за вицепрезидент Илияна Йотова също сподели няколко думи.
" Благодаря на всички, които още веднъж ни дадоха доверието си. Благодаря на всички българи, които участваха през днешния ден в това гласоподаване, тъй като демонстрираха, че са жители, а не жители ", сподели още Илияна Йотова. Тя съобщи, че благодари на Инициативния комитет и прелестните хора, които са застанали с името и достойнството си зад тях, както и на щаба и на доброволците, които са били 24 часа в акцията.
" Позволете ми най-после на кажа нещо. В персонален проект, обричам тази победа на моя татко, който за жалост не е измежду живите, тъй като той ме направи мощното и самоуверено момиче. В политически проект обричам тази победа на един огромен българин, който пръв ни се довери преди 5 години - на Стефан Данаилов ", съобщи още Илияна Йотова.

Деница КИТАНОВА

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР