София тази вечер е окървавена. Г-н кмете, не става с

...
София тази вечер е окървавена. Г-н кмете, не става с
Коментари Харесай

Хекимян с първа атака срещу кмета: София е окървавена

" София довечера е окървавена. Г-н кмете, не става с апели, а с организация. Вашата липсва ", написа в профила си във Facebook Хекимян.

" Къде е квалифицираният ви екип, с който щяхте да управлявате от първия ден? Къде са хората към вас, които да плануват обстановката и да обезпечат сигурността в града? ", подлага на критика той новия градоначалник.

" Битите хора, ранените служители на реда, запалените кофи за отпадък и задържаните - всичко това е ваша отговорност, господин Терзиев ", хвърли виновността общинарят от ГЕРБ върху новия кмет.

" Защо позволихте агитките да се слеят? Защо допуснахте хора с бомбички и пиротехника? " Кофите за отпадък, инфраструктурата и бусовете не са отговорни за положението на българския футбол " - коментар на Терзиев пред медиите. Вие обаче сте отговорни за хаоса в столицата! ", продължи да сипе обвинявания класиралият се на трето място в кметския избор общински консултант.

Той потърси отговорност от Терзиев. " Очакваме да поемете отговорност за разрушените глави и баталните подиуми по улиците на града! ", написа още Хекимян. И в същото време също упорства за оставката на президента на БФС Борислав Михайлов.

" Хората имат право да стачкуват против корумпирания БФС! #оставка за Михайлов! ", приключва постът на някогашния публицист, който към този момент е политик от ГЕРБ.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР