София ще е домакин на първата по рода си конференция

...
София ще е домакин на първата по рода си конференция
Коментари Харесай

Глобален бизнес тур триумфира в София с конференция за криптовалутите


София ще е хазаин на първата по рода си конференция за криптовалути и цифрови финанси в България. The Crypto CONF 2018 ще се състои на 11 май 2018 година , петък, от 09:00 до 17:00 ч. в Интер Експо Център .

Очакванията са форумът да събере на едно място представители на бизнеса, финансовия бранш и цифровото предприемачество. Конференцията ще се състои от разнородни панели образования, симулации, на практика упражнение, ICO съревнование и други Международни лектори и потвърдили се бизнесмени от България и района ще обиден тематиките блокчейн технология и персонална сигурност в цифровите заплащания, криптовалути, спекулации, ICO, P2P вложение, децентрализирана стопанска система, вложения и други

The Crypto CONF 2018 е част от стартиралия в края на 2016 година план The Business Storm – бизнес семинар от ново потомство, който притегли внимание на международно равнище и през днешния ден към този момент се развива под марката Business Storm Global. През 2017 година форматът бе осъществен и в Лисабон, Португалия, с поддръжката на локални и държавни институции, предприемачески хъбове, бизнес организации и инвеститорски фондове. През тази година планът се разпростира на 3 континента (Европа, Северна Америка и Азия), 8 страни (САЩ, Англия, Германия, Турция, Сингапур, Китай, Тайланд, България) и 10 бизнес събития в 9 града (Ню Йорк, Филаделфия, Лондон, Берлин, Истанбул, Сингапур, Хонг Конг, Банкок и София). Събитията отвън страната ще се проведат под формата на кръгли маси, на които представители на локалната администрация, бизнеса и неправителствения бранш ще обменят опит и хрумвания. В рамките на събитията България и по-специално София ще бъдат показани като стратегически хъб за насърчаване на бизнес и интернационалните компании.

Проектът Business Storm Global е отличен от програмата за предприемачество на Държавния департамент на Съединени американски щати - Young Transatlantic Innovative Leaders Initiative (YTILI), която цели укрепване на връзките и взаимоотношението сред европейски и американски бизнеси. Държавният департамент на Съединени американски щати е формален сътрудник на плана в насърчаването на трансатлантическата бизнес и предприемаческа активност.

До момента лектори на изданията Business Storm Global са били експерти от: Гугъл, Thomson Reuters, World Economic Forum, World Business Dialogue, Fortune 500 компании, University of Oxford и доста други.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР