София. Schneider Electric спечели първа награда в конкурса за отговорен

...
София. Schneider Electric спечели първа награда в конкурса за отговорен
Коментари Харесай

Schneider Electric спечели първа награда в конкурса за отговорен бизнес на BBLF

София. Schneider Electric завоюва първа премия в състезанието за виновен бизнес на BBLF. Това оповестиха от Интеримидж .
Компанията бе отличена с първо място в категорията „ Маркетинг, обвързван с идея “ за поддръжка на план на фондация „ За нашите деца “. Той е отдаден на построяването на комплекс за ранно детско развиване в гр. Пловдив. Призът беше връчен персонално от кмета на Столична община госпожа Йорданка Фандъкова. В най-авторитетния народен конкурс за корпоративна обществена отговорност (КСО) и стабилно развиване, който се организира под мотото „ Дай добър образец “, тази година аплайваха общо 111 плана в 6 категории.

„ Това отличие значи доста за нас, тъй като е самопризнание за триумфа на напъните ни в поддръжка на идеите, в които имаме вяра. Социалната корпоративна отговорност е в ДНК на Schneider Electric и макар сложната 2020 година продължихме да влагаме в нейното развиване. Schneider Electric поддържа фондация „ За нашите деца “, тъй като припознаваме като свои идеите за поддръжка на пълноценното развиване и израстване на децата “, показа Калина Петкова, управител Комуникации в Schneider Electric.

„ Една от първите компании, които повярваха в фантазията ни и ни се довериха, е Schneider Electric. Чрез акцията в поддръжка на идеята те станаха първият огромен вложител в ранното детство на малчуганите в Пловдив. Екипът освен даде финансовото подаяние и електрически материали, само че оказа помощ посланието ни за значимостта на вложенията в ранното детско развиване да доближи до чиновниците, сътрудниците, клиентите и обществото, “ показа доктор Ваня Шалапатова, изпълнителен шеф на фондация „ За нашите деца “.

Кампанията за набиране на средства за основаването на Комплекса за ранно детско развиване в Пловдив продължава. Към момента ремонтът на ет. 3 е приключен, не престават ремонтно-възстановителните работи на ет. 5, като по проект те би трябвало да приключат в края на лятото на 2021 година

Екипът на фондация „ За нашите деца “ продължава да набира средства за обзавеждането и оборудването, за оформяне на стълбищното пространство и дворната част, с цел да посрещне децата в приветлива и функционална атмосфера в края на годината. Всеки може да поддържа плана на 17777 с DMS DETSTVO или
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР