София. С традиционните за Бъдни вечер и Коледа ястия ще

...
София. С традиционните за Бъдни вечер и Коледа ястия ще
Коментари Харесай

С традиционни ястия ще посрещнат Рождество Христово децата и младежите в Домовете от семеен тип, настанените в Домовете за възрастни хора и Кризисния център на Столичната община

София. С обичайните за Бъдни вечер и Коледа ястия ще посрещнат Рождество Христово децата и младежите в Домовете от фамилен вид, настанените в Домовете за възрастни хора и Кризисния център на Столичната община. Това оповестиха от пресцентъра на Столична община .

И тази Коледа по самодейност на кмета на София Йорданка Фандъкова се организират благотворителни акции под мотото „ Коледа е за всички “. Над 300 обществено слаби фамилии, хора с увреждания и приемни фамилии получиха пакети с хранителни артикули. Пакетите бяха раздадени по график и при строго съблюдаване на епидемиологичните и хигиенични условия от чиновници на Направление „ Социални действия и интеграция на хора с увреждания “ в границите на три дни в празнично украсената зала на Центъра за обществена рехабилитация и интеграция „ Чудеса “ в ж.к. „ Стрелбище “. Специални посетители на събитието бяха децата, които получиха дарове от Дядо Коледа и си направиха специфични фотосесии с него.

Инициативата „ Коледа е за всички “ се осъществя от Столичната община с поддръжката на разнообразни компании, на които благодарим.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР