София. С кампанията От първи дъх до първи клас се

...
София. С кампанията От първи дъх до първи клас се
Коментари Харесай

Кметът на София Йорданка Фандъкова: С кампанията „От първи дъх до първи клас” се обединяваме е една велика кауза - в София да се раждат все повече деца

София. С акцията „ От първи мирис до първи клас ” се сплотяваме е една велика идея - в София да се раждат от ден на ден деца. Това сподели кметът на София Йорданка Фандъкова по време на представянето на акцията „ От първи мирис до първи клас ” в Борисовата градина, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ .
„ Наближава празникът на София. Само след 2 дни ще отбележим Деня на св. София, на вярата, вярата и любовта. Преди това на следващия ден е прелестен празник за всички деца, които потеглят на учебно заведение. Пожелавам им доста триумф на първокласниците и доста наслада на техните родители “, уточни кметът.
„ Днес сме се събрали за прелестната самодейност „ От първи мирис до първи клас ”, която ни дава вяра за града. Благодаря на всички лекари, лечебни заведения, на екипите на лечебните заведения, на неправителствените организации, които се сплотяват в една велика идея – в София да се раждат от ден на ден деца. Щастлива съм, че по наша самодейност създадохме и нашата донорска стратегия на Столичната община. Най-голямата наслада е, че имаме към този момент 9 бебета. Пожелавам им да порастват щастливи, а фамилиите им да имат все по-големи шансове да се радват на своите деца. Бъдете живи и здрави и триумф на учениците на следващия ден. Желая ви доста наслада за децата, нови другарства и доста нови познания. Радвам се, че в София има толкоз доста хубави мотиви да честваме “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР