София. При нарушение, установено и заснето с автоматизирано техническо средство

...
София. При нарушение, установено и заснето с автоматизирано техническо средство
Коментари Харесай

За нарушения, заснети с видеокамера, за които не се отнемат контролни точки или право на управление на МПС, ще се издават електронни фишове

София. При нарушаване, открито и снимано с автоматизирано техническо средство или система, за което не е планувано наказване отнемане от право да се ръководи моторно транспортно средство или лишаване на контролни точки, се издава електронен фиш в отсъствието на надзорен орган и на извършител за налагане на санкция в размер, избран за съответното нарушаване. Това одобриха депутатите при гласуването на измененията в Закона за придвижване по пътищата на второ четене, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ". „ За “ измененията гласоподаваха 143 народни представители, 13 бяха „ срещу “, а 7 се въздържаха.
Както до момента, електронният фиш съдържа териториалната конструкция на Министерство на вътрешните работи, на чиято територия е открито нарушението; мястото, датата и точния час на осъществяване на нарушението; регистрационния номер на моторното транспортно средство; притежателя, на който е записано транспортното средство; изложение на нарушаването, нарушените разпоредби; размера на санкцията, периода, сметката и методите за доброволното възнаграждение.
Биляна ИВАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР