София. През последните 5 години гласът на България се чуваше

...
София. През последните 5 години гласът на България се чуваше
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Манфред Вебер, ЕНП: През последните 5 години гласът на България се чуваше ясно в ЕП

София. През последните 5 години гласът на България се чуваше ясно в Екологичен потенциал. Това сподели претендентът на ЕНП за ръководител на Европейска комисия Манфред Вебер по време на главното предизборно събитие на ГЕРБ, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ . „ Скъпи дами и господа, скъпи другари, ГЕРБ би трябвало да напомни на България, че през последните 5 години гласът на България се чуваше ясно в Екологичен потенциал от Емил Радев, Андрей Ковачев, Андрей Новаков, Мария Габриел, Ева Майдел и всички, които бяха в делегацията на ГЕРБ. Благодарение на тези хора България я почитат в Екологичен потенциал “, съобщи той. „ Благодарение на този престиж, който ГЕРБ има в България се чува и в Европа “, уточни той, като изясни, че политическата партия непрекъснато поддържа сигурност на българите, работят интензивно за съгражданите си.
„ Бойко Борисов води България решително в Европа за повече сигурност и благополучие “, уточни Вебер.
По думите му обаче в Европа има към момента доста работа. „ Не бива да одобряваме за даденост постигнатите резултати. Невинаги хората правят оценка това, че дружно сме по-силни. Невинаги хората устояват на популистите, националистите. Най-успешни сме тогава, когато сме дружно “, добави Манфред Вебер.
„ Много неща би трябвало да се случат в Европа, належащо е да се промени и реформира с цел да устои на идващите провокации “, посочи претендентът за ръководител на Европейска комисия от ЕНП.
Даяна ДЮЛГЕРОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР