София. Поставяме началото на кампанията и на смяната на статуквото

...
София. Поставяме началото на кампанията и на смяната на статуквото
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Калоян Паргов, БСП: Поставяме началото на кампанията и на смяната на статуквото в София

София. Поставяме началото на акцията и на промяната на статуквото в София. Това сподели ръководителят на Градския съвет на Българска социалистическа партия – София и лидер на листата общински съветници на „ Българска социалистическа партия за България “ Калоян Паргов по време на откриването на предизборната акция за локалните избори в София, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ .
„ Днес стоя пред вас с ясното схващане, че слагаме началото не на следващата предизборна акция, а слагаме началото на промяната на статуквото в София, тъй като всички ние тръгваме на поход за по-добър живот в София! “, сподели Паргов.
Той уточни, че Българска социалистическа партия има силата и капацитета да бъде ядрото на онази публичната сила, която ще донесе смяната. „ След 14-годишното кметуване и 12-годишната доминация на ГЕРБ в столицата, времето на смяната пристигна. Тази есен имаме късмет да разбием клишето, че Българска социалистическа партия няма място в ръководството на София. Дори, когато, през 2003 година, бяхме първа политическа мощ в Столичния общински съвет, останахме в съпротива “, сподели Паргов. Той уточни, че през днешния ден обстановката е радикално друга, защото през последния мандат Българска социалистическа партия е посочила, че може да бъде съединителен център за опозицията в градския парламент. " Да привличаме поддръжка за положителните решения, които предлагаме и да оказваме отпор на неприятните оферти, които правеха кмета и болшинството ", посочи Паргов.
„ Важна част от нашата работа през този месец е да убедим столичани, че е значимо да вземат участие в изборите и да дадат своя избор. Да ги убедим, че от тяхната интензивност зависи бъдещето на София. Да ги убедим, че няма по какъв начин имаш искания към ръководството на града, в случай че не си взел присъединяване в изборите, давайки своя избор. Нужно е да убедим жителите, че от тях зависи утрешния ден на столицата – дали ще има тапи и дупки по улиците. Дали ще има място за всяко дете в детска градина или ясла. Дали ще продължи презастрояването и дали ще има паркинги. Дали въздухът, който дишаме ще е чист “, сподели Паргов.
Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР