София. Питаме се дали правителството на Промяната“ няма да ни

...
София. Питаме се дали правителството на Промяната“ няма да ни
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС: Питаме се дали правителството на „Промяната“ няма да ни доведе до крах, подбен на този от Виденовата зима

София. Питаме се дали държавното управление на „ Промяната “ няма да ни докара до провал, подбен на този от Виденовата зима. Това се показва в декларация на ПГ на ГЕРБ-СДС, прочетена от зам.-председателя на групата и ръководител на Съюз на демократичните сили Румен Христов, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ .

Агенция " Фокус " разгласява без редакторска интервенция цялостния текст на декларацията

Преди 25 години, на 10 януари, жителите обсадиха Народното събрание, с цел да не позволен ново алено държавно управление след злощастното ръководството на Виденов. Резултатите от това ръководство бяха чудовищна инфлация, зърнена рецесия, тотална политическа и икономическа злополука.
На фона на този провал Българска социалистическа партия още веднъж изиска да ръководи и предложи да се сформира второ нейно държавно управление. Това докара до най-големите митинги в новата ни история, до национална стачка и блокиране на страната. България беше изправена пред заплахата от революция.

Новоизбраният президент Петър Стоянов отхвърли да одобри съставянето на нов кабинет на социалистите и в същия ден свика Консултативен съвет за национална сигурност, на който Българска социалистическа партия върнаха мандата.
На извършените предварителни парламентарни избори Съюз на демократичните сили завоюва цялостно болшинство, изведе България от рецесията и сплоти хората към идеята НАТО и Европейски Съюз. В идващите години десните държавни управления работиха за евроатлантическата ни интеграция и одобряването на България като заслужен член на Европейския съюз.
Четвърт век по-късно ни ръководи четворна коалиция, в която Българска социалистическа партия още веднъж има значима роля. Четвърт век по-късно цените още веднъж летят нагоре, инфлацията пораства, токът и газът са непостижими за бизнеса и за множеството семейства.

Четвърт век по-късно се питаме: дали държавното управление на „ Промяната “ няма да ни докара до провал, подбен на този от Виденовата зима?! Не виждаме капацитет и политическа воля днешното ръководство да се оправи с връхлитащата рецесия. Не виждаме съответни ограничения против пандемията от Covid – 19. И това не е политическо зложелателство, а апел към държавното управление да се разсъни от еуфорията си от преодоляването на властта и да се захване с същинските проблеми на България!

Загрижени сме за ориста на България и откровено се надяваме да не се неуспехите, само че това зависи единствено от Вас, уважаеми ръководещи! От вашите дейности и воля.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР