София. Остава голяма загадка къде е 8-мото лице, което се

...
София. Остава голяма загадка къде е 8-мото лице, което се
Коментари Харесай

Сийка Милева: Остава голяма загадка къде е 8-мото лице, което се е спасило от катастрофиралия автобус на Струма

София. Остава огромна мистерия къде е 8-мото лице, което се е избавило от авариралия рейс на " Струма ". Това сподели по време на брифинг представителят на основния прокурор Сийка Милева по отношение на пътния случай на автомагистрала " Струма ", съобщи кореспондент на Агенция " Фокус " .
" Уважаеми български и македонски медии, желая да ви споделя нещо напълно персонално. Аз бях на мястото на инидента. Видях обгорелия рейс, воидях струпаните и овъглени трупове и елементи от тела. Гледката беше ужасна и това ще остане в загатна ми за цялостен живто. По-тежко обаче беше обстановката, когато аз дружно с основният прокурор на Северна Македония и ръководетялт ан Специализираното правораздаване посетихме болница " пирогов ", където бяха настанени 7 от оживелите потърпевши. Всички потърпевши бяха съгласно лекарите в положително физическо положение, само че душевен бяха в доста тежко. Всеки беше настанен в обособена, независима болнична стая в отлични условия, като за тях се грижат най-хубавите експерти в страната ни. Лично попитахме всеки един от тях от какво има потребност. Има ли потребност от вода, има ли потребност от храна. Това, което търсеха те, беше своите близки. Един търсеше майка си, различен брачната половинка си. Трети питаше по какъв начин е детето му, само че те бяха там в рейса. В една от болничните стаи се срещнах с момче на моята възраст, когато го видях, аз му споделих: вие сте воин. Той се усмихна и взе да ми споделя за инзидента, по какъв начин е видял чук, по какъв начин е счупил задното стъкло на рейса и по какъв начин от там са се избавили 8 индивида. Аз го попитах вие сте 7. Той ми сподели - не, ние се спасихме 8 индивида. При осъществените дейности по следствието, а точно оглед на местопрестъпление, се намирах 44 натрупа. От тук идва и простата математика, защото ние по данни разполагаме, че в рейса са пътували 52 пасажера. Намерихме 44 натрупа. В болница са настанени 7 лица. Остава огромната мистерия, къде е осмото лице. Работим по тази версия. Не желаеме да вкарваме обръкване измежду вас. Може да се касае за недобър спомен от очевидеца ", съобщи още Сийка Милева.

По думите й по този мотив е разпоредено този оживял да бъде разпитан. " Пред следователят очевидецът изрично съобщи, че са се избавили 8 лица ", сподели още тя.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР