София. Най-реномираното медицинско списание Лансет публикува анализ за изводите от

...
София. Най-реномираното медицинско списание Лансет публикува анализ за изводите от
Коментари Харесай

Проф. Георги Михайлов: ГЕРБ допуснаха тежки грешки в ковид кризата и те продължават да дават негативен резултат

София. Най-реномираното здравно списание " Лансет " разгласява разбор за изводите от коронавирусната пандемия. Първият е, че равнището на качеството на опазване на здравето би трябвало да бъде равно на всяко ходило на обществената стълбица. Иначе се получават пробойни и оттова цялата структура на опазването на здравето може да рухне. Вторият извод е, че здравните системи за света са толкоз значими, колкото са банковите системи. И те би трябвало да се пазят извънредно доста. Тези два фактора в България не съществуват и подари това сме преди всичко по смъртност и на последно по имунизация. ” Това съобщи в предаването “Говори в този момент ” по Българска национална телевизия проф. Георги Михайлов, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия .

Той акцентира, че още от 44-я парламент Българска социалистическа партия предложи конкренти ограничения за справяне с цялостната рецесия ковид-19. “Настоявахме да се извърши Националния проект за справяне с пандемии. Заради тогавашните ръководещи от ГЕРБ нищо от това не се случи. Решенията бяха взимани политически, а не експертно и доведоха до тези печални резултати ", сподели проф. Михайлов.
Той заключи, че коронавирус е поразил освен здравето на хората, а и душeвността им, както и стопанската система и всички останали сфери.

“Българите не са антиваксъри. Но предходните ръководещи позволиха тежки неточности. И когато оставиш хората 3 месеца без ваксини и то в най-тежкия интервал на пандемичната рецесия. И когато по средата на един ден, в който се слагат ваксини се приключва приложението на една ваксина и тя сега стои, естествено, че нацията губи религия ", съобщи Георги Михайлов.

Професорът от Българска социалистическа партия показа, че е имунизиран и посочи нуждата от машабна осведомителна акция, която да обясни изгодите от имунизирането на обществото.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР