София. Настъпил е моментът, в който хората с пристойно поведение,

...
София. Настъпил е моментът, в който хората с пристойно поведение,
Коментари Харесай

Любомир Каримански: Настъпил е моментът, в който хората с пристойно поведение, почтеност, знания, умения и опит е необходимо да обединят усилия и да запретнат ръкави в решаване проблемите

София. Настъпил е моментът, в който хората с благоприлично държание, честност, познания, умения и опит е належащо да обединят старания и да запретнат ръкави в решение проблемите, пренебрегвайки егото си. Това сподели Любомир Каримански от " ИТН " в декларация от името на група, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ .

Според него е належащо да се спре слагането на гордостта пред напредъка.
" Управлението на знанието като метод към ръководството на страната не е нова идея. То е най-много и главен източник за нужните трансформационни процеси. Важно е да стигнем до дейно ръководство на знанията ", сподели още той.

" Нека впрегнем цялата си креативност и съзидателна мощност и предложим на обществото същинска и осезаема смяна, обвързвана с високи нравствени критерии и стандарти, без значение от политическата украска. Предприемаческияг дух се свързва с креативния капацитет на индивида ", сподели още Каримански.

" ПГ на Има Такъв Народ ще направи всичко допустимо да бъде формирано държавно управление, Народното събрание да работи през целия си мандат. Ние ще се стремим да следваме трите правилото за преуспяване на човешкия живот ", съобщи още той.

Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР