София. Народният представител Васил Цветков изпълни обещанието си за ремонт

...
София. Народният представител Васил Цветков изпълни обещанието си за ремонт
Коментари Харесай

Народният представител Васил Цветков изпълни обещанието си за ремонт на участък от Републикански път II-17

София. Народният представител Васил Цветков извърши обещанието си за ремонт на сектор от Републикански път II-17. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ. На работна среща с кметовете на селата Елешница и Чурек и ръководителят на ГЕРБ-Елин Пелин и общински консултант Стефан Стоилов, националният представител от ГЕРБ-София-област Васил Цветков разгласи, че започва процедура за главен ремонт на 23-километров сектор от Републикански път II-17 от км. 214+686,88 до км. 237+770,53. Това е един от уговорките, които депутатът пое по време на предизборната акция.
Цветков изясни, че за пътя има направен механически план и сега тече състезанието за избор на реализатор на обекта, като срокът за подаване на предложения е до началото на септември 2017 година По думите му, остава единствено да бъде оповестена процедура по желание на механически контрол, като прогнозната стойност е 21.3 млн. лева с Данък добавена стойност.
„ Надявам се всичко да мине безпроблемно и строителните действия да стартират при започване на идната година. С осъществяването на този план ще се реши дългогодишния проблем с пътната инфраструктура на селата Елешница и Чурек от община Елин Пелин. Тази рехабилитация на пътния сектор ще даде опция за привличане на вложения в региона “, безапелационен бе Васил Цветков.
В обществената мрежа „ Facebook “ депутатът анонсира и друга добра вест за София-област. Тя е за започването на процедурата за главен ремонт на Републикански път I-8 от км 89+170 до км 124+000 - 35км. „ Този път попада в рамките на общините Елин Пелин и Ихтиман от началото на Автомагистрала " Тракия ", през селата Нови хан и Вакарел, до град Ихтиман. Цената е 30, 5 млн. с Данък добавена стойност, а към този момент тече избор на реализатор “, написа още националният представител.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР