София. На 4 и 5 април се проведе 36-та регионална

...
София. На 4 и 5 април се проведе 36-та регионална
Коментари Харесай

Проведе се 36-ата регионална среща на Инициативата за готовност и превенция при бедствия в Югоизточна Европа

София. На 4 и 5 април се организира 36-та районна среща на Инициативата за подготвеност и предварителна защита при бедствия в Югоизточна Европа (DPPI SEE). Тази година хазаин на форума е Президентството за ръководство при бедствия и изключителни обстановки на Република Турция в качеството му на Председател на DPPI SEE за 2018 година Страната ни бе показана от шефа на Групово дело „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ гл. комисар Николай Николов. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи .
В рамките на съвещанието на Съветническия ръб, в който участваха специалисти от структурите за отбрана на популацията на страните-членки, бяха показани разнообразни районни действия на страните членки. От българска страна беше презентирано провелото се в края на март полевото обучение за Модули за Гражданска отбрана на Европейски Съюз – EU ModEX Montana 2018.
В рамките на формата се състоя и публична гала по сключване на Споразумение сред Съвета на министрите на Босна и Херцеговина и държавните управления на другите страни-членки на DPPI SEE. От българска страна документът, утвърден от държавно управление на 10 януари т.г., бе подписан от основен комисар Николай Николов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР