София. Министърът на туризма Николина Ангелкова се срещна с Васил

...
София. Министърът на туризма Николина Ангелкова се срещна с Васил
Коментари Харесай

Министърът на туризма Николина Ангелкова и председателят на АИКБ Васил Велев обсъдиха възможностите за двустранно партньорство

София. Министърът на туризма Николина Ангелкова се срещна с Васил Велев, ръководител на Управителния съвет на Асоциацията на индустриалния капитал в България (АИКБ), оповестиха от пресцентъра на министерството . Те разискаха опциите за поощряване на партньорството сред туристическата администрация и работодателската организация, която е измежду най-авторитетните в страната.
За нас това съдействие е от значително значение, тъй като е директно обвързвано с по-високото качество на туристическия артикул и визията за България като все по-конкурентна дестинация за четири сезона, акцентира министър Ангелкова по време на диалога. Тя обърна внимание върху значителната роля на бизнеса за сполучливата реализация на фрагментите в туризма, от които директно зависи визията за страната ни и позиционирането й на интернационалния пазар.
Двамата се сплотиха към тезата, че е належащо да се осъществя обща самодейност за поощряване на по-ефективното образование и развиването на чиновниците в туризма, за което ще спомага и Междуведомственият съвет за фрагментите в туризма към министъра на туризма. Убедена съм, че със взаимни планове можем да спомагаме за по-успешната подготовка на хората, които избират тази сложна специалност, разясни министър Ангелкова. Предстои да бъде подписано съглашение за това съдействие сред министерството и асоциацията, което ще конкретизират тези ограничения.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР