София. Министърът на младежта и спорта Андрей Кузманов проведе среща

...
София. Министърът на младежта и спорта Андрей Кузманов проведе среща
Коментари Харесай

Министър Андрей Кузманов се срещна с националния отбор по спортна аеробика, който спечели 2 медала на Световното първенство в Баку

София. Министърът на младежта и спорта Андрей Кузманов организира среща със състезателите от националния тим по спортна аеробика, които завоюваха 2 медала на Световното състезание в Баку, Азербайджан (25-29 май). Това оповестиха от пресцентъра на Министерството .

В категория „ Тройки “ Антонио Папазов, Дарина Пашова и Тихомир Баротев победиха със международната купа, като след тях се подредиха представителите на Унгария и Румъния. В самостоятелната конкуренция при дамите Пашова извоюва сребърното отличие, а Ана-Мария Стоилова и Антонио Папазов останаха на 5 стотни от бронзовите медали при смесените двойки.

Министър Андрей Кузманов поздрави българските състезатели за сполучливото показване на шампионата и им пожела нови бъдещи огромни достижения.

Председателят на Съюза по аеробика България Димитрина Къндева изрече благодарността си към министър Кузманов за оказаната поддръжка от страна на ММС при подготовката и присъединяване на българските национали на Световното състезание. Тя пожела триумф на Андрей Кузманов в работата му като състезателен министър.
На срещата участва и почетният ръководител на централа по аеробика Йорданка Благоева. Министърът на младежта и спорта и носителката на два медала от Летни олимпийски игри в скока на височина разискаха част от проблемите, които среща Съюзът в своята работа. Министър Кузманов се ангажира в къси периоди да организира необятна полемика с представители на спортните федерации и клубове. По време на кръглата маса ще бъдат дискутирани най-неотложните промени, които би трябвало да бъдат осъществени в областта на спорта, с цел да се усъвършенства неговото положение.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР