София. Меморандум за сътрудничество подписаха главният изпълнителен директор на Български

...
София. Меморандум за сътрудничество подписаха главният изпълнителен директор на Български
Коментари Харесай

„Български пощи“ ЕАД и УНСС ще си сътрудничат в подкрепа на електронното обслужване на населението

София. Меморандум за съдействие подписаха основният изпълнителен шеф на „ Български пощи “ ЕАД и ректорът на УНСС проф. доктор Димитър Димитров, оповестиха от " Български пощи ".

УНСС и БП ЕАД ще си сътрудничат за осъществяване и одобряване на връзката сред бизнеса и университетските среди, съзнавайки нуждата бизнесът да даде ясно своя принос в качественото обучение и професионалната реализация на младежите.

Двете организации ще си партнират за основаване на настоящ модел с взаимовръзки за придобиване на нови познания и на практика умения от студентите и даване на благоприятни условия за професионална реализация в системата на БП ЕАД.

Ще се работи за надграждане на уменията и компетенциите на чиновниците в двете организации и развиването на активност, основана на действителна практико-приложна научна експертиза.

„ В духа на новото виждане на вицепремиера Калина Константинова за нашето сдружение като значим фактор в цифровизацията и ролята на БП ЕАД като административна точка за електронно обслужване на популацията ще имаме потребност от образовани фрагменти. Мисля, че в УНСС, един от най-големите университети в страната е най-подходящото място да ги открием “, сподели Деян Дънешки.

„ Български пощи “ са дълготраен сътрудник на УНСС, само че през днешния ден имаме удоволствието да преминем на ново равнище и да скрепим с подписите нашето съдействие “, сподели ректорът проф. Димитров. Той акцентира, че „ нашият университет приготвя фрагменти в специалности, които обгръщат целия набор на социално-икономическия живот. Убеден съм, че партньорството ни затвърждава връзката „ обучение – бизнес “ в името на по-добрата професионална реализация на младите “.

Подробна информация има на уеб страницата на БП ЕАД.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР