София. Кой подведе Деница Златева и защо са важни всички,

...
София. Кой подведе Деница Златева и защо са важни всички,
Коментари Харесай

ГЕРБ Ловеч: Кой подведе Деница Златева и защо са важни всички думички в документите

София. Кой подведе Деница Златева и за какво са значими всички, но всички до една думички в документите и служебната преписка, питат от ГЕРБ Ловеч. Важни въпроси, а ето случката, която предизвика да се замислим върху тях. В следобедните часове на 23 април претендентът за евродепутат и зам.-председател на Българска социалистическа партия Деница Златева е в Ловеч и кани медиите на брифинг не къде да е, а пред тунела на околовръстното. Поводът – към този момент 4 месеца се бавело съгласно нея завършването на обекта, споделя тя и развява писмо до Областен шеф от някогашния началник на АПИ Светослав Глосов. За зла орис нейна на обекта се явява и сегашният ръководител на АПИ и някогашен регионален шеф, до който е написано в действителност писмото на Глосов – Георги Терзийски, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ . И какво се оказва: ремонтът на тунела на Околовръстния път на Ловеч, както и 9-километровата права от пътя Ловеч – Троян ще приключи най-късно до 27 юни, както е по контракт. Проектът е включен в лот 16 на Оперативна стратегия „ Региони в напредък “. В момента се работи интензивно в оборудването, приготвя се за асфалтови действия. И в никакъв случай, но в никакъв случай не е и ставало дума въпросният тунел – най-сериозното оборудване в плана, да е подготвен преди 4 месеца. Нито в желанията на изпълнителите, нито в желанието на управлението на АПИ тогава, още по-малко това да е написано в плановата документи или контракта с изпълнителя.
Кой подведе Деница Златева не е забавно. Но за какво я подведе е повече от ясно – с политическа цел – да се създават манипулативни вести за омаскаряване на де що живо мърда по земята, в случай че не е от „ наште “. А сламка в този случай им дава точно писмото на Глосов. То е в отговор на искане на тогавашния регионален шеф Георги Терзийски АПИ да каже изрично – по кое време ще отвори тунела, щото трафикът през града затруднява жителите. И Глосов след обширно разказване на линейния график на дейностите дава отговор: „ Съгласно показания от строителя обновен график за осъществяване на строително-монтажни работи на обекта, съответно за тунела при км 43 е заложен период за довеждане докрай 22 декември 2018 година “. Разбира се, и Глосов доста добре е бил наясно, че тунелът няма по какъв начин да бъде приключен на тази дата, а пък целият план половин година по-късно, но… това е написал, явно имайки поради тунелът да бъде отворен краткотрайно, тъй като е зима, а този път е различен при тежки зимни условия и ПТП и би трябвало да бъде отворен за прекосяване през зимата. Както и бе направено. Когато това всичкото е обяснено на Деница Златева, тя сменя нападателния си звук и пожелава да прегледа по какъв начин вървят строителните действия в тунела. Разбира се, за това няма никакъв проблем. Георги Терзийски демонстрира оборудването, изяснява кое е направено, кое по какъв начин става, за какво и какво следва. Какво споделя на Терзийски и екипа му вътре в тунела кандидатката за евродепутат ние не знаем. Участници в брифинга обаче разясняват, че очевидно Златева се е почувствала неловко. И има за какво. Ловеч е към този момент дребен град, всички се познаваме. Не е ли било по-лесно съпартийците на Златева да бяха прецизирали с едно телефонно позвъняване детайлностите към плана и периодите за завършването му, с цел да не я слагат на… динена кора. Ама не, тиня да хвърчи – това е техният лозунг в този момент! След тази преживелица би трябвало всички, които не са от Българска социалистическа партия, да потриват предостатъчно ръце по какъв начин се е изложила алената зам.-председателката в Ловеч. Да но не!, не е по този начин, тъй като тоталното омаскаряване на всички и всичко води единствено до едно – омерзение. Впрочем, и председателката на Българска социалистическа партия се издъни по сходен метод преди година, две, когато пристигна да избавя ловешката болница с 5000 лева подаяние, а чак тук разбра, че тя е доведена до безпомощно положение точно от партийните велможи на Българска социалистическа партия и компания, вилняли в града десетилетия.
Другарки и приятели, това, което вършиме, не е политика! Изборите ще минат и слънцето ще изгрее и на 27 май! И тогава отново би трябвало да се гледаме, с цел да продължим да живеем и работим! И въпреки да сте атеисти, Светли Великденски празници!
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР