София. Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС

...
София. Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС Андрей Новаков се включи в турнир по тенис на маса за купа „Възраждане“

София. Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Андрей Новаков се включи в шампионат по тенис на маса за купа „ Възраждане “. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Андрей Новаков поздрави присъстващите и показа, че през миналия мандат като евродепутат е работил интензивно и отговорно в отбрана на българските национални ползи и за одобряването на България като заслужен член на Европейски Съюз. Турнирът стартира със среща сред Андрей Новаков и Станимира Петрова.
Кметът на регион „ Възраждане “ и областен началник на ГЕРБ Савина Савова поздрави участниците. Тя подчертава върху поредната политика, която организира държавното управление на ГЕРБ, Столична община и регион „ Възраждане “ за обезпечаване на условия за спорт и отдих, деен и здравословен метод на живот. „ Доказателство за това са многочислените вложения в спортна инфраструктура - физкултурни салони в учебните заведения и детските градини, спортни стадиони, детски и фитнес площадки, които са издигнати и реновирани в последните години.
„ Провеждаме нашия шампионат по тенис на маса в многофункционалния състезателен комплекс „ Спортна София 2000 “ в „ Зона Б-5 “, открит през 2015 година дружно с най-новия столичен парк „ Възраждане “ - построени със средства от Програма „ Джесика “. До края на годината чакаме да приключи построяването на първия столичен аквапарк, който ще има 5 басейна и СПА зона с минерална вода “, сподели Савина Савова. Тя добави, че на 26 май всички би трябвало да проявят своята виновна гражданска позиция и да гласоподават с номера на успеха - №12.
Гости на събитието бяха още националният представител Евгения Алексиева, общинските съветници Борислав Борисов и Веселин Милев, международната и европейска шампионска шампионка по бокс Станимира Петрова.
Савина Савова награди със специфичен приз за спортно дългоденствие най-възрастният участник 76 годишния Вячеслав Сморчевски, който живее в Дома за остарели хора в „ Зона „ Б-5 “.
След оспорвани срещи, спечелили в първия шампионат по тенис на маса за купа „ Възраждане “ са: преди всичко - Петър Тодоров, на второ място – Драгомир Драганов, трето място зае Михаил Стоянов, а на четвърта позиция остана Стефан Гьошев.
В конкуренция се включиха 34 състезатели.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР