София. Изкуственият интелект може да окаже животоспасяващо съдействие в спешната

...
София. Изкуственият интелект може да окаже животоспасяващо съдействие в спешната
Коментари Харесай

Таня Иванова, ДПС: Апелираме за диалог между партиите

София. Изкуственият разсъдък може да окаже животоспасяващо подпомагане в незабавната помощ. Това сподели в изявление за предаването „ Това е България “ на Радио „ Фокус “ Таня Иванова, лидер на листата на Движение за права и свободи за 23 МИР-София. В предизборната акция Таня Иванова показва своите 23 плана за 23 МИР-София, които са обвързани с програмата на Движение за права и свободи за бързо, догонващо икономическо развиване и зелена политика, само че са приспособени към всеки един от осемте региона, които се намират в 23 МИР.

„ Здравеопазването има остра нужда от промяна и тук може да влезе тази цифровизация, за която всички приказваме. Изкуственият разсъдък може да окаже животоспасяващо подпомагане в незабавната помощ, където към момента сме на равнище оператор и това губи доста време. Не е редно хора да умират на стълбите на лечебните заведения, тъй като имаме неефективно настояща незабавна помощ “, изясни тя.

Таня Иванова добави, че в плановете са включени още вярното потребление на ресурсите на трите планини в региона - Витоша, Люлин и Плана, както и потреблението на напълно електрически градски превоз в планините.

„ Хубаво е страната да подкрепи хората, които желаят да си закупят електрически коли поради сериозното замърсяване на въздуха. Това е добра крачка към запазване на околната среда “, сподели още тя.

Движение за права и свободи моли за разговор сред партиите, загърбване на вътрешнопартийните и политически убеждения, които при някои партии са крайни, в името на възобновяване на държавността и страната, акцентира Таня Иванова.

Цоня СЪБЧЕВА

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР