София изисква управление със здрава ръка. Това заяви кандидатът за

...
София изисква управление със здрава ръка. Това заяви кандидатът за
Коментари Харесай

Сидеров:За 3 месеца ще ликвидирам престъпността в София

 София изисква ръководство със здрава ръка. Това съобщи претендентът за кмет на столицата и водач на АТАКА Волен Сидеров в утринния блок на една от водещите малките екрани. „ Трябва ред и сигурност, тъй като разбрах, че вилнеят 40-50 банди за битови обири, а край учебните заведения има наркодилъри, които умерено си продават стоката. Това може да бъде пресечено със основаването на същинска общинска полиция. Цялата тази престъпност мога да я унищожавам за три месеца”, безапелационен бе Сидеров.

Попитан по какъв начин е решил да се включи в конкуренцията за кметския стол, Сидеров посочи: „ Подтикнаха ме мои сътрудници и хора от сферите на културата и спорта, които споделиха, че е време мъж да застане на този пост, с цел да спре гей-парадите, които ни нервират. Такава проява е непотребна и нездравословна. Тя е проводник на джендър-философията, която не се възприема от българската народопсихология.”

Сидеров подчертава, че в неговата стратегия за ръководство на града е заложено понижаване цената и безвъзмездни часове за синята и зелената зона. „ Колкото повече зони правиш, толкоз повече тормозиш хората”, разяснява той.

Относно тапите в столицата претендентът за кмет от АТАКА съобщи, че разполага с специалисти, които да изготвят и приложат идея за справяне с казуса. Той даде за образец Виена, която е сходна по величина и население със София, само че тапите не са като в столицата ни. Сидеров е на мнение, че в границите на половин година може да се урегулира цялостната пътна скица на София, с цел да се облекчи сензитивно трафикът.

На въпрос за чистотата на столицата претендентът за кмет уточни различен негов приоритет за преустановяване на поръчките за стотици милиони за разчистване и поправки. „ Това ще се извършва от общински компании. В момента частни компании прибират огромен % от общинския бюджет, а действително осъществяването е лошо”, уточни той.

Сидеров ще скапе и контракта за „ Софийска вода”, с цел да не заплащат софиянци 20 пъти по-скъпа услуга.

В понеделник от 11 часа АТАКА ще разгласи претендентите си за районни кметове и общински съветници. В листата на партията за София има хора с високи достижения в спорта, бизнеса, публични фигури и настоящ областен кмет. „ Ще показва доста мощна листа. Издигаме 8 районни кметове, като единият е настоящ сега – на „ Младост”. Има нови лица, които взеха решение да се включат в листата на АТАКА. Това демонстрира, че има нова фаза в мисленето на хората, че посредством партията може да наложиш цивилен идеи”, окуражен е партийният водач и претендент за кмет.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР