София. Гражданите очакват служителите на МВР да не са просто

...
София. Гражданите очакват служителите на МВР да не са просто
Коментари Харесай

Председателят на парламента Цвета Караянчева: Гражданите очакват служителите на МВР да не са просто представители и защитници, а най-вече да са посланици на реда

София. Гражданите чакат чиновниците на Министерство на вътрешните работи да не са просто представители и бранители, само че най-много да са посланици на реда, съобщи ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева на тържествена гала във връзка празника на министерството в Централния боен клуб в София. Това оповестиха от пресцентъра на Народното събрание .
Председателят на Народното събрание поздрави отличените служители на реда, които по традиция бяха наградени за реализирани резултати, безукорно държание, проявена разпоредителност и висок професионализъм в навечерието на 140-ата годишнина на Министерството на вътрешните работи.
Създаването на Министерството на вътрешните работи е една от първите стъпки, които възобновената българска страна прави по-малко от три месеца след приемането на Търновската конституция, означи ръководителят на Народното събрание. Цвета Караянчева акцентира, че това е по този начин, тъй като строителите на модерна България са знаели, че държавност не може да има там, където не съществува конструкция, ангажирана с опазването на реда.
Вие не сте политически лица, само че в това време сте непрестанно и ежедневно измежду хората, обърна се Цвета Караянчева към чиновниците на Министерство на вътрешните работи. По думите й българските жители имат повишени упования към служителите на реда и желаят те да не са просто представители и бранители, само че най-много да са посланици на реда. Много от достиженията ви остават анонимни, а всяка неточност получава непропорционално необятно отразяване и рецензия, означи Цвета Караянчева и добави, че като български жител се надява това да не обезкуражи чиновниците на Министерство на вътрешните работи, а в противен случай – да ги тласка към все по-високи критерии и превъзмогване на по-сложни провокации.
Бъдете здрави, бъдете мощни, бъдете морално неукорими, бъдете чувствителни към условията на обществото, прикани ръководителят на Народното събрание присъстващите на тържествената гала чиновници на Министерство на вътрешните работи.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР