София. Голямо количество флакони с парфюми, имитиращи защитени търговски марки,

...
София. Голямо количество флакони с парфюми, имитиращи защитени търговски марки,
Коментари Харесай

Голямо количество флакони с парфюми, имитиращи защитени търговски марки, е открито при операция на служители на СДВР

София. Голямо количество флакони с парфюми, имитиращи предпазени търговски марки, е намерено при интервенция на чиновници на Столична дирекция на вътрешните работи. Задържан е лидер на тежкотоварен автомобил. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи .

Тази заран, към 04.30 часа в региона на бензиностанция „ Лукойл “ на околовръстен път при село Казичане, чиновници на отдел „ Охранителна полиция “ към Столична дирекция на вътрешните работи спрели за инспекция тежкотоварен автомобил с полска регистрация, ръководен от 45-годишен мъж.

В рамките на подхванатата инспекция, в товарната част на камиона, те разкрили голям брой опаковани кашони, цялостни с флакони с парфюми. Водачът не е дал поисканите документи за транспортирания товар, а пристигналите на място чиновници на отдел „ Икономическа полиция “ – Столична дирекция на вътрешните работи установили, че транспортираната стока е неистинска, имитираща предпазени търговски марки.

Мъжът е арестуван с полицейска мярка за период до 24 часа. Продължават процесуално-следствените дейности в границите на формираното досъдебно произвеждане. Предстои отчет на събраните материали в прокуратурата.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР