София. Фокус“ трябва да продължи каузата, която изповядва вече 18

...
София. Фокус“ трябва да продължи каузата, която изповядва вече 18
Коментари Харесай

Димитър Делчев, ДБГ: „Фокус“ трябва да продължи каузата, която изповядва вече 18 години - запазването на българския дух и единството на нацията

София. „ Фокус “ би трябвало да продължи идеята, която изповядва към този момент 18 години - запазването на българския дух и единството на нацията. Това сподели ръководителят на политическа партия „ Движение България за жителите “ Димитър Делчев във връзка 18-ия рожден ден на Агенция „ Фокус “ .
„ Честит празник на всички прелестни експерти, които работят и за осведомителната организация, и за радиото. За мен „ Фокус “ е това, което е – най-широката мрежа в страната. И ви поисквам да запазите професионализма си, да запазите отдадеността, с която упражнявате журналистическата специалност, и да продължавате да бъдете желана медия от всички българи – и у нас, и в чужбина “, сподели още Делчев.
Той пожела на „ Фокус “ да продължи идеята, която изповядва към този момент 18 години – запазването на българския дух и единството на нацията. „ Не се опасявайте да имате повече патриотични излъчвания и повече излъчвания, които припомнят за славната история на България и за това, че политиците на първо място би трябвало да са българи. И че хората на първо място би трябвало да мислят за националните си ползи, преди да мислят за персонални облаги “, сподели Делчев.
Цветилена СИМЕОНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР