София е сред най-развитите градове в сферата на регенеративната медицинаПомагаме

...
София е сред най-развитите градове в сферата на регенеративната медицинаПомагаме
Коментари Харесай

МЦ Афродита сбъдва мечтата за семейство чрез инвитро

София е измежду най-развитите градове в областта на регенеративната медицина Помагаме на двойки от 7 страни, споделя доктор Георги Станулов, водещ експерт на Балканите
Стрес, напрежение, вреден метод на живот. Кой в наши дни може да каже, че е предпазен? Това обаче са най-честите предпоставки хората да имат проблеми в опитите си да основат потомство. Към тези фактори се прибавят и стремежът към кариера, желанието за финансова непоклатимост и други условия, водещи до брак в по-късен стадий от живота. Тези аргументи, наред с обичайните: тубарен фактор (запушване на маточните тръби) и мъжки фактор (влошена спермограма), водят пациентите в профилирани клиники по репродуктивна медицина, в търсене на помощ за по този начин мечтаното дете.

Изборът на точния медицински център е от огромно значение за двойките с репродуктивни проблеми. През последните години № 1 у нас е МЦ „ Афродита “, който е отпред по успеваемост по % брой раждания от инвитро процедури в цялата страна. Точно по тази причина потърсихме мнението на един от най-хубавите експерти в България – доктор Георги Станулов, водещ експерт в МЦ " Афродита ". Той е работил и специализирал дълги години в Гърция, Англия и Австрия. Защитил е докторска степен и има голям брой изявления.

Успеваемостта на инвитро процедури, осъществени от него, е над 40% и това го слага на челните позиции измежду експертите на Балканския полуостров. Той е част от екипа на медицински център „ Афродита “, който в продължение на 4 следващи години има неповторими достижения в репродуктивната медицина.

 

- Д-р Станулов, какво дефинира една инвитро клиника като най-хубавата?

- Мъжете и дамите, които срещат проблеми в реализацията на бременност заслужават единствено най-хубавото и нищо по-малко от това. Най-добрата клиника за инвитро съгласно мен е тази, която дава достъп до най-съвременни и персонализирани способи за диагностика и лекуване, със съчувствен екип от специалисти, които водят пациентите през всяка стъпка от пътя, до мечтаната цел. Медицински център „ Афродита “ е приет като дестинация за висококачествени, ефикасни и доста сполучливи услуги в областта на асистираната репродукция.

- Кое прави Медицински център „ Афродита “ най-хубавата ин витро клиника у нас?

- Hашият екип от специалисти по репродуктивна медицина с дълготраен опит е напълно отдаден да оказва помощ на хората в основаването на поколение. Всички ние одобряваме емпатията, като наложителна при всяко взаимоотношение с пациентите. Заедно ние създадохме една отзивчивa и съпричастна среда за всяко семейство, което се нуждае от помощ, с цел да има бебе.

Нашата угриженост не е единственият фактор, построил репутацията ни на репродуктивна клиника от международна класа. Комбинацията от модерни научни достижения, отлична успеваемост, фокус върху сигурността, дълготраен опит и цялостна поддръжка на пациента се съчетават, с цел да основат позитивно преживяване за всяко семейство в потребност. Гордеем се, че непрекъснато реализираме едни от най-високите равнища на успеваемост от IVF на Балканите.

Всичко, което вършим, е основано с мисъл за сигурността на родителите и бебето.

За всеки от нас е огромна чест да помогнем по време на един от най-важните стадии от живота на човек, а точно - основаването на поколение.

- Какви други услуги предлага Медицински център „ Афродита “?

- Нашите действия обгръщат всичко, от което бъдещите родители имат потребност – прегледи, процедури, ехографии и всичко належащо, с цел да се даде пренатална грижа от най-високо равнище.

В допълнение към нашите репродуктивни услуги, ние предлагаме необятна гама регенеративни услуги: пренатални проби, предпазване на стволови кафези, както и скрийнингови проучвания на новородено. Всички услуги са в директно съдействие с най-реномираните лаборатории в света от Съединени американски щати, Англия, Франция, Италия и Испания.

- Имате ли пациенти от чужбина?

- Сбъднахме фантазиите на фамилии от над 7 страни. IVF е прочувствен и комплициран развой. Когато се постанова да се прави в непозната за пациентите страна това може да докара до логистични затруднения, които без проблем посрещаме. Хора, идват от всякъде, с цел да се възползват от нашето извънредно отношение, поддръжка и поверителност.

Работим с най-хубавите банки за яйцеклетки и сперматозоиди в Европа, което води до идеално подбрани донорки или донори по отношение на потребностите на всяко съответно семейство. Правим всичко допустимо за да подсигуряваме оптималния резултат. Даваме всичко от себе си, с цел да сбъднем фантазиите ви.

- Какви са новите Ви цели, доктор Станулов?

- Мисията ми е да осигуря изключителна, модерна и интегрирана здравна грижа, проектирана да отговори на характерните потребности на пациентката.

Моята философия слага пациента като насочна точка на всеки проект за лекуване. Нашият метод е холистичен и ни е грижа за фамилията като цяло.

За потребителите на здравни грижи е мъчно да намерят добър доктор, който да отдели време да изслуша и отговори на всичките им въпроси. В Медицински център „ Афродита “ ще Ви помогнем да видите цялостната картина, по този начин по-лесно ще разберете, по какъв начин точно ще разгадаем казуса, с който се сблъсквате. Ние предоставяме препоръки и нужната информация, с цел да можете да вземете осведомено решение какво да вършиме и по кое време да го извършите.

Предлагайки здравна грижа на международно равнище се стремим към включването на София, посредством МЦ „ Афродита “, към най-развитите градове в областта на регенеративната медицина.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР