София е един от най-живописните и разнообразни градове в страната.

...
София е един от най-живописните и разнообразни градове в страната.
Коментари Харесай

Иван Шишиев в “40 до 40”

София е един от най-живописните и разнородни градове в страната. Иван Шишиев, на 31 години, е основател на фотографската хроника " Етюд-и-те на София ", която промени метода, по който жителите ипосетителите на града възприемат и обичат своята столица.

Иван стартира своето премеждие с една дребна камера. Той взема решение да показа своето виждане за града посредством фотографията. Започвайки от най-малките и незабележими елементи в градската среда, фотографът деликатно улавя естетиката и живота на града.

" Етюд-и-те на София " е план, прочут в София и отвън нея, като се трансформира в същински феномен в обществените мрежи. Само с една камера и голям брой часове по уличните ъгли на София, Иван Шишиев подтиква хората да се запитат и да се замислят за хубостта на своя град. Той съчетава детайлите и моментите от всекидневието с архитектурния искра на София, създавайки неповторими и вдъхновяващи фотоси.

Сега изявленията му имат над 400 000 почитатели в обществените мрежи, които наблюдават " Етюд-и-те на София ". Неговите фотоси доближават до над 2 милиона души. Този триумф не е единствено поради гения му като фотограф, само че и поради напъните му да покаже града, както го вижда той - магичен и трогателен.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР