София. До 10 март Министерство на туризма приема снимки, видеа

...
София. До 10 март Министерство на туризма приема снимки, видеа
Коментари Харесай

До 10 март Министерство на туризма приема снимки, видеа и текстове за честванията на Трети март в страната и чужбина

София. До 10 март Министерство на туризма приема фотоси, видеа и текстове за честванията на Трети март в страната и чужбина. Това оповестиха от пресцентъра на Министерството . Нови забавни фотоси, клипчета и есета не престават да се получават в Министерството на туризма по тематиката по какъв начин се празнува Трети март в страната и чужбина. Видео от вълнуващо пътешестване с теснолинейката от Септември до Якоруда и назад, фотографии от Съединени американски щати, още фрагменти за изкачването на Шипка и други са измежду последните писма.
" Инициативата на Министерството да споделите страстите си от видяното и претърпяното на националния празник провокира жив интерес, без значение от това къде и с кого сте го посрещнали - с най-близките си или на обществени места. Някои създатели са написали откровени думи за патриотизма и по какъв начин през днешния ден го разбираме – и той като любовта се нуждае от каузи, а не от думи, споделяте вие.
Благодарим на всички, които откликнаха на концепцията. Както пред чужденците зад граница, по този начин и пред българите се проявихте като същински посланици на родината с нейната богата история, красива природа и скъпо културно завещание ", показват от Министерството.
Още произведения по тематиката могат да бъдат изпращани до 10 март 2019 година (включително) на имейл [email protected] или до Facebook страницата на Министерството на туризма. Най-добрите ще бъдат качени и в YouTube.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР