София. Честито на победителите - всички се надяваме, че през

...
София. Честито на победителите - всички се надяваме, че през
Коментари Харесай

Проф. Анастас Герджиков: Честито на победителите - всички се надяваме, че през следващите пет години за доброто на българския народ, ще се сбъднат техните обещания, не моите прогнози

София. Честито на спечелилите - всички се надяваме, че през идващите пет години за положителното на българския народ, ще се осъществен техните обещания, не моите прогнози. Това сподели претендентът за президент проф. Антастас Герджиков в изказване след края на втори тур на президентските избори, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус " .

" Добър вечер, окончателните резултати още не са оповестени, само че от в този момент е явно, че двойката господин Радев и госпожа Йотова печели с огромна преднина. Първо, честито на спечелилите. Всички се надяваме, че през идващите пет години за положителното на българския народ, ще се осъществен техните обещания, не моите прогнози от последните седмици. Искам да благодаря навсички, които помогнаха да стигнем дотук, на първо време на Инициативния комитет, в който влязоха доста почтени хора ", сподели още той.

Проф. Анастас Герджиков благодари и на своя щаб.

" Искам да благодаря на партиите, които ни поддържаха, на кандидат-президентите, които сред двата тура споделиха думи в наша поддръжка и най-много желая да благодаря на всички български жители, които гласоподаваха за нас на първия, а по-късно и на втория тур ", сподели още проф. Антастас Герджиков.

Деница КИТАНОВА

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР