София. Българските патриоти - ВМРО, Воля и НФСБ са три

...
София. Българските патриоти - ВМРО, Воля и НФСБ са три
Коментари Харесай

Цветелина Лучкова: Българските патриоти - ВМРО, Воля и НФСБ са три пъти по-силни в момента и няма да позволим да ви грабят, отново да ви бъркат по джобовете и да ви докарат до просешка тояга

София. " Българските патриоти - Вътрешна македонска революционна организация, " Воля " и НФСБ " са три пъти по-силни сега и няма да позволим да ви грабят, още веднъж да ви бъркат по джобовете и да ви докарат до просешка сопа. Това сподели втората в листата на " Българските патриоти - Вътрешна македонска революционна организация, Воля и НФСБ " в 26-ти МИР София област Цветелина Лучкова по време на митинга пред КЕВР против цените на тока и парното, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ".

" От името на " Воля " желая да ви благодаря първо, че сме дружно през днешния ден тук. " Воля " се роди точно от недоволството на картелите и монополите. " Българските патриоти - Вътрешна македонска революционна организация, " Воля " и НФСБ " са три пъти по-силни сега и няма да позволим да ви грабят, още веднъж да ви бъркат по джобовете и да ви докарат до просешка сопа.Надявам се да ни подкрепите, тъй като единствено ние сме от страната на народа. Ние ще ви защитим, подкрепете ни. България е над всичко ", съобщи Цветелина Лучкова.

Тя прикани присъстващите да гласоподават с номер 16 - " Българските патриоти - Вътрешна македонска революционна организация, Воля и НФСБ ".

Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР