София. Българската федерация по хандбал в лицето на президента Росен

...
София. Българската федерация по хандбал в лицето на президента Росен
Коментари Харесай

Ръководството на Европейския хандбал към България: Европейското първенство във Варна постигна изключителен успех

София. Българската федерация по хандбал в лицето на президента Росен Добрев получи благодарствено писмо за организацията на Европейското състезание по плажен хандбал във Варна. То е подписано от президента на Европейската хандбална федерация Майкъл Видерер и генералния секретар Мартин Хауслайтнер.

„ Уважаеми господин Добрев,
Скъпи Росен,
От името на Изпълнителния комитет на Европейската хандбална федерация използваме опцията да благодарим на Българската федерация по хандбал и персонално на вас за организирането на Европейските шампионати по плажен хандбал за юноши и девойки до 17 година и за мъже и дами от 8 до 18 юли във Варна. През 10-е спортни дни тимове от 18 страни изиграха при най-хубави условия общо 268 мача на четири корта “, стартира писмото.
„ След две години пауза европейският хайлайф в плажния хандбал си даде среща на Южния плаж във Варна в борба за купата „ Европейски първенец “. С големите старания, пристрастеност и работа на вашия Организационен комитет и на всички, участващи в това събитие, то реализира извънреден триумф. Вашият екип и всички ангажирани лица направиха доста добра организация и предоставиха отлични условия за най-хубавата промоция на плажния хандбал и град Варна: фантастично готови кортове, добра музика, атрактивен водещ, доста добра и постоянна техническа инфраструктура, съответни условия на работа към игрищата, добре готови доброволци, времеизмервачи и секретари, добре функционираща транспортна система, отлични електронни табла, необикновено финално празненство за играчите, съответни ограничения за сигурност и хигиена и доста други. Тези достижения станаха вероятни с помощта на чудесната инфраструктура и неуморните усиия на вас и вашите хора “, написа още в благодарственото писмо.
„ Още един път от името на представителя на Европейската хандбална фезерация и ръководител на комисията по плажен хандбал Габриела Хорват, както и на всички сътрудници и публични лица на ЕХФ, бихме желали да изразим нашата признателност за положителното съдействие и ви поздравяваме за сполучливото осъществяване на ЕВРО 2021 по плажен хандбал. Любезно Ви молим да предадете нашите благодарности на Вашия екип.
Надяваме се, че това събитие ще даде подтик на развиването на плажния хандбал в България и град Варна “, приключва писмото на президента на Европейската хандбална федерация Майкъл Видерер и генералния секретар Мартин Хауслайтнер.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР