София. Ако вие, водени от Румен Радев, ни вкарате в

...
София. Ако вие, водени от Румен Радев, ни вкарате в
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Ако ни вкарате в трети избори и не направите правителство, няма никакво значение какво ще се случва с ГЕРБ

София. Ако вие, водени от Румен Радев, ни вкарате в трети избори и не извършите държавно управление, няма никакво значение какво ще се случва с ГЕРБ. Това сподели на брифинг ръководителят на Политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ .

ГЕРБ няма и да поддържа проектокабинета на Има Такъв Народ. Борисов прикани така наречен " партии на митинга " да сформират кабинет и да поемат отговорност.
„ Две страни останахме без План (бел. ред. План за възобновяване и устойчивост), само че едната е най-богатата и е все тая за този проект. Управлението на страната е доста къртовска, експертна работа. При мен всичко беше във напредък, да вземем за пример брутният вътрешен артикул “, посочи той.

Борисов се пошегува, че Слави Трифонов би трябвало да предложи най-малко 40 министри, с цел да има постове за всички искащи. Той подлага на критика Мая Манолова, че приказва от името на народа при извоювани 5% от гласовете и то при извънредно ниска изборна интензивност.

Бойко Борисов уточни още, че в случай че мандатът за сформиране на държавно управление стигне до ГЕРБ, той ще бъде върнат незабавно.

Теодора ПАВЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР