София. 1 април е Международен ден на шегата и в

...
София. 1 април е Международен ден на шегата и в
Коментари Харесай

Честит 1 април - професионален празник на всички, които обичат хумора, шегата и лъжата в България и приятелска Македония!

София. 1 април е Международен ден на шегата и в България, и в Македония. По този мотив Агенция и Радио „ Фокус ” останаха до дъно правилни на своята традиция да намерят общото, радостното и смешното в двустранните връзки. Инициативата на осведомителния водач е стартирана от създателя на Радио и Агенция „ Фокус “ Красимир Узунов, чието възприятие за комизъм продължава да живее и през днешния ден.

Тази година на 1 април публикувахме една първоаприлска вест, че ВМРО-ДПМНЕ е върнала остарялото си име Български македоно-одрински революционен комитет. " Новината " ни беше съобщил водачът на опозицията в югозападната ни съседка Християн Мицкоски. Разбира се, това не е правилно, само че е хубаво той да си напомни корените на политическа групировка, която оглавява, а те в действителност са български.

Поздравления и благодарности на проф. Пламен Павлов за присъединяване в нашата самодейност за 1 април. Ценителите на тази вест за поредна година се оказаха повече в сравнение с чакахме. Благодарим на сътрудниците, читателите и приятелите, които всеобщо и навсякъде разгласиха усърдно новината. Сред лауреатите се отличиха „ Фрогнюз ”, „ Топ Вести " и " Пловдив24 ". Новината имаше многочислени споделяния и реакции в обществената мрежа „ Facebook “ и предизвика шеговити мнения.

Честит празник на шегата и горещи извинения на всички, които са се почувствали наранени.

За 21-ва поредна година осведомителният водач се пошегува с България и Македония. След 1 година обещаваме отново да го създадем. Архивът ни от шеговити вести не може да бъде събран в една обява, по тази причина подбрахме единствено някои първоаприлски информации. Миналата година се пошегувахме, че вариант на COVID-19 на хиляди години е открит при разкопки в Самуиловата цитадела в Македония. През 2015 година се пошегувахме, че и българският министър председател и някогашният общоприет секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен, са били подслушвани по време на визитите им в Скопие. В далечната 2013 година се пошегувахме с обичаната ни тематика Македония и разбунихме духовете в югозападната ни съседка, че тогавашният водач на СДСМ Бранко Цървековски е „ желал “ български паспорт. В предходните години „ построихме ” монумент на Цар Борис ІІІ в Скопие, а Охрид административно „ мина ” към София, защото от Скопие не му обръщали внимание.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР