Софи Маринова проговори за сватбата на Лоренцо. Миналата година синът

...
Софи Маринова проговори за сватбата на Лоренцо. Миналата година синът
Коментари Харесай

Софи Маринова иска "по-стара снаха с деца"

Софи Маринова проговори за сватбата на Лоренцо. Миналата година синът на Софи Маринова сякаш щеше да подписва брак, само че се оказа, че не е подготвен за тази крачка в живота си.

Това призна самата Софи Маринова в „ На кафе ”. „ Лоренцо е разграничен със брачната половинка си от 5-6 месеца. Той ми вика: ”Мамо, още се усещам дребен. Не желая да съм зает със семейство ”, разкрива Софка за провалената женитба на сина си.

Поп фолк изпълнителката е безапелационна, че в никакъв случай не се е месила в връзките на сина си и приятелката му. „ Аз постоянно съм казвала на Лоренцо: „ Която обичаш, която и да си харесаш, може да е остаряла, може деца да има, щом ти я обичаш, щом ти си благополучен, и аз ще я приема, да бъде моя щерка ”, споделя Софка за бъдещата си снаха.

„ Искам да е благополучен, да си живее живота ”, споделя още Маринова за Лоренцо. Поп фолк изпълнителката споделя също, че в никакъв случай не се кара на сина си, а нелепостите, които той прави, отдава на възрастта му.

Софка даже оприличава дейностите на Лоренцо с нейните, когато е била на тази възраст. „ Като се сетя, на твоите години, май и аз бях дивичка ”, споделя Маринова на сина си, спомняйки си тийнейджърските си години.

Източник: nova.bg 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР