Софи Маринова, която гостува скоро на Гала призна, че се

...
Софи Маринова, която гостува скоро на Гала призна, че се
Коментари Харесай

Софи Маринова излъга, че Гринго си живее живота в Берлин (Тодор Давидов търка наровете в германски пандиз – Подробности)

Софи Маринова, която гостува скоро на Гала призна, че се е разделила вечно с Гринго, само че не сподели цялата истина пред водещата. Певицата показа, че някогашната й половинка живее в Берлин, само че спести  на феновете любопитна детайлност за какво в действителност са се разделили с Тодор Давидов.

След многочислените си проблеми с управляващите у нас Гринго и безбройните си арести бабаитът сгазил  лука и на  немска територия и към този момент 6 месеца е зад решетките. И Коледа и Нова година прекарал там, Софи отказала да му помага  да го измъкне от панделата.

Източник, непосредствен до lifeonline разкри, че айтозлията претрепал грубо една продажница, която била негова родственик. И освен я пребил, само че я остригал, счупил й краката и я наранил с нож. А тормозът траял часове наред, разкрива информаторът пред кореспондент на уеб страницата.

Само, че закононарушението незабавно било разкрито  и последвал мълниеносен арест. А разбойникът Гринго почнал да търси метод да се измъкне. Като потърсил Софи, да го финансира с огромна сума. Но откакто тя научила какво е сторил отказала и спряла да му се обажда по телефона. Тогава той почнал да тормози и Лоренцо, надявайки се той да склони майка си на баснословната сума за юрист и гаранция.

Само, че Софи изрично го отрязала и го обрекла да си изтърпи заслуженото наказване за побой, склоняване към проституция и телесни повреди.

Проблемите н Давидов с Темида са многочислени. Повечето му закононарушения са за побой, само че има и такива за рекет.

Самата му брачна половинка не един път е била жертва на якия му пестник и експанзията му. Три пъти бабаитът й чупи ръката, а един път певицата се появи остригана, а тогава тя смотолеви, че искала  да се разкраси.

 

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР