Софи Маринова е била системно малтретирана от своя съпруг Тодор

...
Софи Маринова е била системно малтретирана от своя съпруг Тодор
Коментари Харесай

Гринго биел Софи не от ревност, а за пари! Изхарчил всичките й спестявания на хазарт, завлякъл и Павел на Преслава

Софи Маринова е била редовно измъчвана от своя брачен партньор Тодор Давидов – Гринго не поради ревността на мургавия мачо, а заради отхвърли й да финансира хазартната му взаимозависимост, разбра HotArena.

Това разкриха пред „ Уикенд “ колежки на ромската фолк звезда, осведомени с следващата й персонална драма. Съвсем неотдавна – на 26 юни, Софи Маринова се разведе с Гринго, за който се ожени единствено 5 месеца по-рано. 

Скоропостижния бракоразвод е предписан от съдът в Етрополе, като раздялата е по член 50 от Семейния кодекс - по взаимно единодушие и единствено с едно явяване пред магистратите, заяви уеб сайтът Lupa.bg.

Проверка откри, че бракът сред Софи Маринова и Тодор Давидов към този момент е публично разрушен. Ромската фолк звезда е взела решението след следващ свиреп побой , нанесен й от Гринго. Мачото пребил Софка в Брюксел, където певицата изнесе огромен концерт. Дни след побоя звездата се появи на рождения ден на своята другарка и кума Преслава с гипсирана ръка. 

Ако се има вяра на думите на Софи Маринова, произнесени пред нейни колежки, тя е съумяла да убеди Гринго да й даде бракоразвод посредством юрист. Мургавият агресор бил застрашен от юриста, че в случай че не даде непринудено бракоразвод, против него ще бъде пусната тъжба за домашно принуждение и това автоматизирано ще го прати още веднъж в пандиза. 

Гринго е с пробационна присъда с 3-годишен изпитателен период за рекет и закани над търговеца от Айтос Асен Атанасов – Акиф. Той лежа единствено 10 месеца в пандиза, преди предишното лято Софи да му издейства съглашение с прокуратурата. Според съглашението обаче, в случай че в идващите 3 години Гринго извърши ново закононарушение, автоматизирано влиза в пандиза, с цел да излежи още 3 години “, обясниха обстановката близки до Софи Маринова. 

Същевременно „ Уикенд “ разбра и същинската причина за експанзията, която Гринго е проявявал над Софка. Мускулестият някогашен охранител посягал на възлюбената си поради нейния отвод да му заплаща хазартните задължения. Само за последната година след излизането си от затвора  Гринго профукал над 200 000 лева на комар и съвсем не излизал от казината

С часове играе на машинките, за няколко месеца съумя да профука всички спестявания на Софка. Напоследък тя стартира да му отхвърля пари. Затова са побоите – не от ревнивост, а поради хазартната взаимозависимост на Гринго “, безапелационни са близки до ромската чалга легенда. Според думите им, Тодор Давидов не се посвенил да постави ръка дори върху пликовете с пари от сватбата му със Софи – близо 40 000 лв..

Гринго съумял да натрупа и задължения, които са записани към неговата досегашна брачна половинка. Сред завлечените с пари е и Павел на Преслава, който дал над 10 000 лв. заем на мачото . Павел обаче е измежду малцината, които си търсят парите от Гринго, а не от Софка. Разправят, че мъжът на Преслава дори се заканил да набие своя кумец. Бил му гневен и заради друга причина – оня го измамил, че ще му обезпечи  работници за черешови масиви. 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР