Соченият за извършител на бруталното убийство в центъра на София

...
Соченият за извършител на бруталното убийство в центъра на София
Коментари Харесай

Соченият за извършител на бруталното убийство в София бил длъжник на жертвата, щели да правят общ бизнес

Соченият за причинител на бруталното ликвидиране в центъра на София е бил дебитор на жертвата си. Това съобщи на брифинг шефът на Столична дирекция на вътрешните работи старши комисар Любомир Николов, заяви организация Фокус. По думите му двамата са били в трайно другарски връзки. Плановете им били да вършат общ бизнес с криптовалута, а обвиненият дължал 2000 лева на приятеля си.

" На 10 август сигналът е бил подаден в 4 РПУ от братовчед на 41-годишния мъж. Единият от неговите телефони бил открит до столична автокъща ", добави шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Любомир Николов. 

На 16 август прокуратурата ще изиска непрекъснат арест на Веско Вълчинов. Това заяви Христо Кръстев, зам.-градски прокурор на София. Разследването е почнало откакто непосредствен на убития подал сигнал, че не го е виждал от вторник.

За асистент на Веско е апетитен Константин Суботинов. " Константин Съботинов не е взел участие в умъртвяването на жертвата. Той схваща след осъществяването на убийството и като другар взема решение да му помогне ", изясни прокурор Иво Илиев.

Материалите за Константин Съботинов са отделени и са пратени в районна прокуратурата. Той е разследван за персонално укривателство.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР