Соченият до скоро за най-добрия халф в света Пол Погба

...
Соченият до скоро за най-добрия халф в света Пол Погба
Коментари Харесай

Пол Погба не изключва възможността да играе за друг отбор от Висшата лига

Соченият до скоро за най-хубавия халф в света Пол Погба напълно скоро може да се окаже без клуб, защото договорът му с Манчестър Юнайтед изтича и на този стадий няма изгледи двете страни да работят по нови условия за продължение. Британското издание The Telegraph даже разгласява вест, че французинът не е изключил опцията да остане във Висшата лига, въпреки и с различен екип.

Възможностите за това не са доста, имайки поради, че Погба към момента е в най-хубавите си футболни години, а и статутът му на международен първенец няма да се промени най-малко до края на актуалната година. Сред евентуалните купувачи са Манчестър Сити, Челси, Ливърпул, Арсенал и Тотнъм,

И въпреки всичко нашата оценка е, че централният полузащитник е по-вероятно да се озове в Барселона, Реал Мадрид, ПСЖ или да се завърне в Ювентус, просто тъй като това би имало надалеч повече логичност, имайки поради моментното положение на британските грандове и потребностите им от сходен вид състезател.

Припомняме, че Пол Погба се наслаждаваше на най-силния си футбол в цветовете на „ остарялата госпожа “, точно под управлението на завърналия се Масимилиано Алегри.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР