Собствениците на The Crooked House се съгласиха да възстановят най-ужасния

...
Собствениците на The Crooked House се съгласиха да възстановят най-ужасния
Коментари Харесай

Собствениците на Crooked House `искат да възстановят` най-ужасния пъб в Обединеното кралство след умишлен палеж` - но на ново място

Собствениците на The Crooked House се съгласиха да възстановят най-ужасния пъб във Англия - само че желаят да трансформират местоположението му.

Историческата постройка в Химли, покрай Дъдли, Уест Мидландс, беше унищожена при хипотетичен тенденциозен палеж, преди да бъде съборена два дни по-късно. През февруари Съветът на Южен Стафордшър връчи уведомление за наложително осъществяване, нареждащо на притежателите да възстановят емблематичния пъб след „ противозаконното му разрушение “.

ATE Farms беше казано да възвърне постройката в положението, в което е била преди пожара който го унищожи предишния август. Собствениците обаче апелираха известието и към този момент е назначен контрольор по планирането, който да вземе решение по жалбата, която ще бъде изслушана през юли.

Документ, показан от името на притежателите, в този момент разкрива желанието им да възстановят кръчмата на други земи, които имат, дружно с други разработки за „ увеличение на посещаемостта “. В него се показва: „ Жалбоподателят...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР