Собствениците на тези зодии не могат да се похвалят с

...
Собствениците на тези зодии не могат да се похвалят с
Коментари Харесай

Жените от тези зодии не могат да контролират разходите си

Собствениците на тези зодии не могат да се похвалят с висок баланс по сметката. Всеки от тях се освобождава от месечната си заплата с тревожни темпове.

Жените от тези зодии не могат да управляват разноските си

Жените, които имат тези зодии, не могат да икономисват. Вместо да прекарват времето си в работа по сметки, те избират да вършат нещо напълно друго. Те не одобряват доста съществено финансите си и считат, че могат да си го разрешат.

Представителите на тези зодии харчат най-вече пари:

Близнаци

Жената зодия Близнаци е разточителна и разсеяна. Обича да пазари, с цел да се развесели, само че по-късно изцяло не помни с какво се е запасила. Така тя може да похарчи пари за две съвсем идентични неща за няколко дни.

Лъв

Жената зодия Лъв не може да си показа, че в миналото ще брои изразходваните пари. Тя постоянно се държи по този начин, като че ли има вяра, че в никакъв случай няма да ги изхарчи. Ако нещо й хареса, тя го купува без да гледа цената. В същото време въобще не мисли за следствията от дейностите си.

Везни

Жена зодия Везни купува доста ненужни неща. Ако наподобяват добре, няма значение дали в миналото ще има потребност от тях. Госпожа Везни също има податливост да купува всичко в няколко разнообразни цвята – споделя, че в никакъв случай не знае в какво въодушевление ще бъде.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР