Собствениците на Лондонския стадион свалиха цената на най-евтината си бира

...
Собствениците на Лондонския стадион свалиха цената на най-евтината си бира
Коментари Харесай

Продължават скандалите за цената на бирата в Уест Хем

Собствениците на Лондонския стадион смъкнаха цената на най-евтината си бира единствено със 70 пенса за халба, преди конфликта на Уест Хем от Лига на конференциите против датския Виборг, което разгневи футболния клуб.

Както беше разкрито извънредно от Sportsmail, клубът от Висшата лига заплаши да съди притежателите, в случай че няма фрапантно понижение на цените на пинта, откакто почитателите на "чуковете " бяха принудени да платят £7,30 за най-евтината бира против Манчестър Сити в първия уикенд на Висшата лига. Най-евтината бира, предлагана на Лондонския стадион – бе понижена на £6,60 за конфликта с Виборг. Уест Хем оглавява таблицата на лигата, когато става въпрос за скъпи халби.

Цените на храната и напитките в Уест Хям не се дефинират от самия клуб, а от външна компания Делауеър Норт, която има лондонския стадион. Но даже и след смяната в четвъртък, най-евтината цена на пинта към момента е два пъти по-скъпа от бирата, продавана на "Анфийлд " и "Олд Трафорд ".

Все още недоволни от цените, Уест Хем ускори опасността си да съди притежателите, като пусна следното изказване в четвъртък:

„ Уест Хем Юнайтед може да удостовери, че не престават полемики с "Лондон Стейдиъм " и Делауеър Норт за понижаване на концесионните цени за храна и питиета в дните от мачовете. През междинния интервал цените на храната и напитките във всички зони с общи входове на Лондонския стадион ще бъдат понижени за тазвечерния мач от Лигата на конференциите на УЕФА Европа против Виборг ФФ, само че не за удовлетворението на Уест Хем Юнайтед. Ако клубът не получи приемливо решение, той ще стартира правосъдно произвеждане против "Лондон Стейдиъм ". Споразумението за концесия на храни и питиета ясно показва, че цените не би трябвало да надвишават междинната междинна стойност на еквивалентните цени, начислявани в сравними клубове. Въпреки че постигнахме прочут прогрес, настоящите цени не отразяват това. Клубът няма да почине, до момента в който не бъде контрактуван приемлив резултат за нашите последователи. "

West Ham are unhappy with the food and beer prices at the London Stadium after the cost of the most expensive pint rose by £1.45, to £7.30, for their opening-day defeat by Manchester City
— Times Sport (@TimesSport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР