Собствениците на кемпери могат да бъдат ударени с големи глоби,

...
Собствениците на кемпери могат да бъдат ударени с големи глоби,
Коментари Харесай

Собствениците на кемпери могат да бъдат ударени с огромни глоби, ако не изработят сложно правило

Собствениците на кемпери могат да бъдат ударени с огромни санкции, в случай че не схващат комплицирано предписание за рестриктивните мерки на скоростта.

В Обединеното кралство в последно време се следи взрив на почивките с кемпери, изключително по време на пандемията, когато хората търсеха нови способи да останат. Много притежатели на кемпери ще тръгнат на път по Великденските празници. Но има малко комплициране по отношение на това какви ограничавания на скоростта се ползват за кемперите и кемперите, съгласно специалисти от Select Van Leasing. Казват, че би трябвало доста деликатно да проверявате документите си.

Обикновено множеството кемпери - които съгласно закона се назовават ​​ " моторни каравани " - се третират като коли, когато става дума за ограничавания на скоростта, стига те тежат по-малко от 3050 кг, когато са празни. Това значи, че можете да шофирате с 60 благи в час по национални пътища с ограничаване на скоростта, 70 благи в час по двулентови пътища и 70 благи в час по автомагистрали. Но в случай че вашето транспортно средство е бил...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР