Собствениците на гранда Атлетико Мадрид, семейство Хил Марин, търсят купувач

...
Собствениците на гранда Атлетико Мадрид, семейство Хил Марин, търсят купувач
Коментари Харесай

Грандът Атлетико Мадрид се продава

Собствениците на гранда Атлетико Мадрид, семейство Хил Марин, търсят покупател за клуба. Според испанските медии повода за това са сериозните финансови загуби през тази година.

" Мигел Анхел Хил Марин знае, че има високо скъп клуб, само че тази година има загуби от 40 милиона евро, което е проблем.

Ако клубът от " Уанда Метрополитано " продължи да натрупа загуби, ще е належащо нарастване на капитала, тъй че Хил Марин и Енрике Сересо може да изгубят мажоритарния си дял и надзор над клуба и не желаят да поемат подобен риск. Цените, плащани за клубове в Испания са ниски спрямо тези в Англия. Но клубът е на пазара ", написа " Марка ".

В същото време притежателите на Атлетико Мадрид търсят незабавна договорка, защото отпадането от Шампионската лига преди осминафиналите би понижило фрапантно цената. В последния си мач " дюшекчиите " паднаха от Брюж в Белгия с 0:2.

" В Атлетико, който от декада се води от треньора Диего Симеоне, приказват за загуба от 40 милиона, а това не е стабилно във футбола. Ако продадат Жоао Феликс за 40 милиона, като се има поради, че го купиха за 130, ще бъде съкрушително ”, проучват експерти.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР