Собствениците на Chevrolet Corvette бяха помолени от General Motors да

...
Собствениците на Chevrolet Corvette бяха помолени от General Motors да
Коментари Харесай

Собственици на Chevrolet Corvette отказват да преминат на електричество


Собствениците на Chevrolet Corvette бяха помолени от General Motors да попълнят анкета с редица въпроси за това какво мислят за електрически задвижващ елемент на суперавтомобила, както и другите варианти като абонаменти, които биха желали да употребяват.

Резултатите от изследването се оказаха много двусмислени. Някои са съгласни, че бъдещето принадлежи на електрическите коли, до момента в който други изрично не желаят да одобряват това. В същото време GM към момента не е удостоверил или отхвърлил създаването на електрически Corvette.

Според Muscle Cars & Trucks реакциите на настоящето потомство притежатели на Chevrolet Corvette варират от такива, които теоретично нямат нищо срещу да преминат на електрическа двигателна сила, до крайни отзиви, които не го харесват по никакъв метод замяната на ДВГ с електромотори.

Въпреки това, фактът, че General Motors задава този въпрос, значи, че компанията съществено обмисля построяването на електрически Corvette в бъдеще. А президентът на Съединени американски щати Джо Байдън неотдавна сподели, че ръководителят на GM Мери Бара е дала обещание да го напълно скоро да го качи зад кормилото на електрическа версия на суперавтомобила.



Но техническите характерности на електрическия Corvette към момента не са известни, както и времето за премиерата и стартирането му в произвеждане. Ще напомним, че още предишния август Байдън загатна електрическа версия на суперколата, до момента в който към момента беше претендент за президент на демократите.

В един от видеоклиповете си за акцията той приказва за дългогодишната си обич към американските спортни коли, отбелязвайки, че личните му източници в General Motors са споделили с него, че напълно електрическият Chevrolet Corvette е в развой на разработка. Политикът даже означи, че електрическият суперавтомобил ще може да развива скорост над 320 километра в час.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР