Собственикът на ЦСКА-София Гриша Ганчев е имал големи затруднения по

...
Собственикът на ЦСКА-София Гриша Ганчев е имал големи затруднения по
Коментари Харесай

Шеф в "ЦСКА-София": Бизнесът на Гриша Ганчев пострада много

Собственикът на " ЦСКА-София " Гриша Ганчев е имал огромни усложнения по време на рецесията, провокирана от пандемията от COVID-19. Разкритието пристигна от спортния шеф на клуба Кристиано Джарета. " За Гриша Ганчев беше доста тежко около обстановката с ковид, най-много за бизнеса му. Но той е мощен темперамент и има здрава опора, в лицето на своето семейство. Неговият бизнес е значим за издръжката на клуба. Но мисля, че последователно обстановката ще се възстановява и дружно ще излезем от това ", разяснява Джарета пред Българска национална телевизия.

Заради финансовите проблеми, от клуба бяха освободени Раул Албентоса, Денис Давидов, Вив Соломон-Отабор и Върнон Анита.

Джарета с неохота призна очевидното - че " ЦСКА-София " няма към този момент шансове за първото място и ще се се концентрира в шампионата за Купата на България. " Основната ни цел е да спечелим оптимален брой мачове до края. След това след края на сезона ще теглим чертата и ще създадем равносметка. Към днешна дата да нападаме първото място ще е мъчно, тъй като " Лудогорец " е много напред пред нас в класирането (б.ред. - 9 точки), а до края на шампионата не остават доста дуели. Не би трябвало да разделяме двете съревнования, само че несъмнено би трябвало да насочим напъните си към продобиване на купата. Не съм видял тимове, които да ни превъзхождат в шампионата, само че всичко зависи от нас. В турнирните борби обаче трябва да си съсредоточен освен 90, а 180 минути. И двете срещи са основни ", разяснява Джарета преди първия 1/2-финален дуел против " Ботев " (Пд) в сряда.

Италианецът сподели още, че за момента няма съответни набелязани футболисти за лятната селекция. " Първо би трябвало да се набележи базова група от играчи, да се направи деликатен разбор на трансферния пазар, да се сложи оценка на харесания футболист и да се реши дали ще свърши работа на треньора. На този стадий няма нищо съответно ", изясни спортният шеф. Той не даде безапелационен отговор дали ще остане на поста си и през идващия сезон.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР