Собственикът на ЦСКА - Гриша Ганчев няма намерение да се

...
Собственикът на ЦСКА - Гриша Ганчев няма намерение да се
Коментари Харесай

Гриша Ганчев няма да напуска ЦСКА

Собственикът на ЦСКА - Гриша Ганчев няма желание да се отдръпва от клуба, написа " Тема Спорт ". През предходната седмица се появиха информации, че предприемачът е подготвен да хвърли бялата забрадка и да сдаде ръководството на гранда. Те обаче не дават отговор на истината съгласно сътрудниците ни от всекидневника.

В момента Ганчев е концентрирал напъните си върху намирането на старши-треньор на отбора. Набелязани са няколко задгранични експерти, като не е изключено името на новия ментор да бъде оповестено малко след края на реванша от полуфиналите за Купата на България против Славия в четвъртък.

На трибуните на " Българска войска " за срещата с " белите " може да участва легендата на Партизан и досегашен треньор на Чукарички Саша Илич. Както към този момент стана ясно, " алените " са влезнали в контакт със сърбина много преди напускането на Стойчо Младенов. Преговорите сред двете страни обаче към този момент са в застой.

Паралелно с търсенето на нов треньор Ганчев следи изкъсо и напредването на плана за реконструкцията на стадиона. Според разнообразни източници при започване на месеца управлението на ЦСКА е подало 30 млн. лв., които да послужат като гаранция за желанията на клуба. Очаква се скоро от " Армията " да излязат с публична информация по тематиката.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР