Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев е привикал петима от играчите

...
Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев е привикал петима от играчите
Коментари Харесай

Гриша Ганчев привика петима от чужденците на сгледа

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев е привикал петима от играчите на тима незабавно след мача с Титоград в Подгорица. Битката в Черна гора приключи наедно 0:0, само че задатъкът от четири чисти гола от първия мач се оказа изцяло задоволителен за "червените " да продължат напред във втория квалификационен кръг на Лига Европа.

В гостуването си обаче те играха безобразно и даже се отърваха от конфузно проваляне от младия тим на Титоград. Точно по тази причина Ганчев извика на среща квинтет от чужденци, с цел да разискват представянето, оповестява вестник "Тема Спорт ".

При боса бяха извикани Али Соу, Тиаго Родригес, Рубен Пинто, Нуно Томаш и Диего Фабрини. От всички единствено италианецът е измежду попълненията, които акостираха през лятото, само че той е от най-скъпоплатените играчи в тима.

Гриша Ганчев беше компактно до тима при гостуването му в Черна гора, като посети тренировката преди мача, а след това и самия дуел. Явно обаче е останал неудовлетворен от видяното, откакто привика пет от звездите на полемика.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР