Собственикът на Славия Венци Стефанов направи анализ на актуални теми

...
Собственикът на Славия Венци Стефанов направи анализ на актуални теми
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Левски да заровят главите в пясъка, но ще им лъснат з*дниците

Собственикът на Славия Венци Стефанов направи разбор на настоящи тематики във футбола. Босът не скри възмущението си от реакции на управлението на Левски, това на Стойчо Младенов, както и обстоятелството, че страната оказва помощ на пловдивските Ботев и Локомотив. Ето какво сподели Стефанов пред сътрудниците от " Спортал ".

" От Левски пуснаха декларация, че постоянно били настрана от политиката... Боже! Не знам какво да кажа... Най-добре да си заровят главите надълбоко в пясъка, само че да внимават, че им лъсват задниците! Леле! Като в никакъв случай не са имали общо с политиката, да кажат нещо за новата им трибунка. Защо нямат козирка? Да не преставам ли? Стига нелепости! Левскарите постоянно са онеправдани. А истината е друга! В Славия от 1995 година до момента не е получена даже 1 стотинка от страната. И нямаме 1 лев обвързване! Това е истината. На " Герена " да приказват каквото си желаят. Ние не изискуем на никого 1 лев, а другите, дето прибират от страната, дължат милиони.

" Стойчо Младенов е прав да недоволства против ВАР, само че това е проблем в по-глобален аспект. Смятам, че ВАР скапе самия дух на играта, накъса я. Не става въпрос дали е Кабаков, или Табаков, за мен ВАР е една измислица, която на всичко от горната страна ние, клубовете, би трябвало да плащаме. Иначе Стойчо е постоянно неудовлетворен, това е ясно. Не очаквайте да го видите в миналото удовлетворен! Той все мрънка за нещо, а и като цяло ЦСКА потегля по линията, която Левски следва от десетилетия - все нещо им пречи, постоянно всичко и всички са против тях. Глупости! Да си видят проблемите. Стойчо да се концентрира върху тима си, а не да разяснява властта, държавното управление и така нататък Той е треньор, не му е работа да разяснява властта. Бил подготвен да поведе " алената " войска - къде ще я поведе? И какъв брой души наброява " алената " войска? Взеха да понижават нещо. Върху това да намерения. Който ще потегля против държавното управление, не лае толкоз, а работи.
 Транспортни несгоди и за Славия
Транспортни несгоди и за Славия

Колегите им от Берое избавили положението

Песимист съм за построяването на съвременен стадион на ЦСКА. Покрай нашия план се срещнах с всички условия на УЕФА - би трябвало да има над 1000 паркоместа, три захода към стадиона, комерсиална част и така нататък Не виждам по какъв начин това ще стане на стадион " Българска войска ". Там има единствено веднъж - откъм БНР, който не е доста необятен. Как ще стане това? С парашути ли ще ги спускат на " Армията ". Знаете ли под територията на стадиона какви кабели минават? Освен това хората на Ива от Германия бяха някакви бушони, тези нека са други, с цел да не размотават Гришата. Колко пари хвърлихме за плана, за юристи! И най-после нищо. Смятам, че в границите на " Армията " може да се създадат някакви промени, има потребност от такива, само че в Борисовата градина да се построи стадион, който да покрие всички условия на УЕФА, ми се коства идея пердута.

Откъде-накъде страната даде куп милиони на пловдивските Ботев и Локомотив? Защо? Да им се създали стадионите! Добре, а на другите тимове? Откъде-накъде запитвам! На Славия нито 1 стотинка, а на Ботев 20 милиона - това какво е? Аз не желая да ми дават парите на мен, а да дойдат и напряко да изградят нещо. Хайде! Ние, останалите клубове, ядем доматите с колците ли? Много е елементарно по този начин. Много е елементарно и да се дава обещание. Като оня дето дава обещание и някои клубове мислят, че като седне в креслото в Бояна, ще потекат реки от благополучие. Продължавам да ги очаквам за обществен дебат. Страхуват ли се? Готов съм да седна пред камера против всички, цялата им бригада - адвокатчето, кандидат-министъра, трите катъра. Да идват - имам въпроси, които желая да им задам. Стига са се крили ", съобщи шефът на най-стария столичен клуб.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР